restauracepraha1.cz  |   fitnesspraha1.cz
kadernictvipraha2.cz  |   kadernictvipraha3.cz  |   kadernictvipraha-4.cz  |   kadernictvipraha5.cz  |   kadernictvipraha6.cz  |   kadernictvipraha7.cz  |   kadernictvipraha8.cz  |   kadernictvipraha9.cz  |   kadernictvipraha10.cz
Salon Lion (OD Bílá Labuť)

Adresa:
Na poříčí 1048/28
Nové Město, Praha 1

Telefon: +420 737 645 045
E-mail:  SalonLion@seznam.cz
Web: www.salonlion.cz


Další salony v okolí:

Studio Itta
Nové Město

Studio Itta je nové a mladé, avšak zkušenosti našich profesionálů se opírají o léta denní praxe v oborech zabývajících se zvyšováním přiroze...

LK Šarm
Nové Město

Nabízíme střihy pánské, dámské, dětské. Trichologie - péče o vlasy a kůži. Kosmetika a depilace. Manikúra, prodlužování a modeláž nehtů.Prod...

Beauty salon Sundial (Tereza Pešlová)
Staré Město

Zveme Vás do našeho beauty salonu, který Vám nabízí kompletní péči o Vaše tělo i duši. Nabízíme kadeřnictví, kosmetiku, manikúru, pedikúru. ...

Salon Hana Hasáková
Nové Město

Nabízíme střihy, barvení, přelivy, trvalá, melírování a další. Provádíme je italskou kosmetikou Vitality´s, Revlon. Také používáme vlasovou ...

Libor Šula - The salon
Staré Město

Chcete potěšit manželku nebo přítelkyni kvalitními kadeřnickými službami? Salon Libora Šuly se o ni rád postará. Objednejte ji u nás třeba z...



Reklama

Salon Lion (OD Bílá Labuť)


Řekněte o nás přátelům:



OHODNOŤTE FIRMU POMOCÍ FACEBOOKU nebo Google+ výše!!!
(věrohodné hodnocení od skutečných lidí)


Zveme Vás do příjemného salonu, který se nachází v centru Prahy v obchodním domě Bílá labuť. Najdete zde kadeřnictví, kosmetiku, solárium, masáže, pedikúru, manikúru + modeláž nehtů.

Provozní doba:

Po-Pá: 10.00 - 20.00
So, Ne: 10.00 - 18.00

Kadeřnictví

Naši profesionální vlasový stylisté Vám kromě nezbytného ošetření vlasů nabízejí i změnu image nejen barvením vlasů, novým melírem, trvalou, ale i nabídkou mnoha druhů moderních sestřihů. Některé z těchto nádherných účesů můžete využit na společenské akce nebo dokonce svatbu.

Pracují jen s tou nejkvalitnější vlasovou kosmetikou jako je Sebastian, Matrix a Selective.

Kosmetika

Kosmetické ošetření, volby kosmetických úkonů a kosmetických přípravků vede k dosažení žádaných výsledků v péči o pleť, její čistotu, zdraví a estetický vzhled.

Předchází možným škodám na vzhledu a eliminuje poškození zdraví klientek.

Solárium Luxura X3

Chcete být krásně opáleni po celý rok nebo si prostě jen odpočinout a nabrat nové síly? Tak se přijďte položit pod paprsky našeho nového solária kde si prohřejete celé tělo, budete moci relaxovat a přitom se opalovat jako na slunné pláži u moře.

Proč se opalovat v našem soláriu?

Protože je úplně nové a tím samozřejmě certifikované, ale i v budoucnu budeme dál používat jen kvalitní UV lampy a měnit je vždy s předstihem pro zvýšení bezpečnosti opalování.

Kosmetické ošetření nehtů i rukou

Každý ví, že první kontakt navazujeme podáním ruky, proto jsou ruce a nehty jednou z nejdůležitějších součástí naší image. Ne každý však může vědět, jak správně o ně pečovat, a proto raději svěřte tuto péči odborníkům.

Masáže

Masáže ať klasické nebo specializované jsou jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod, které Vám pomohou udržovat vaše zdraví v dobrém stavu. Ať už zvolíte jakýkoli druh masáže Vaše tělo pak bude uvolněnější, aktivnější a dovolí Vám dosáhnout vašich denních cílů s větším klidem, bez stresu, depresí a migrén, bez bolesti zad kloubů a svalů.


Zvětšit mapu


Hodnocení podniku

Byli jste v tomto podniku? A jak jste byli spokojeni? Napište nám Vaše zkušenosti a pomozte tak ostatním ve výběru toho správného kadeřnictví. Vaše doporučení může někoho inspirovat k návštěvě.
Čím více hvězdiček, tím jste byli spokojenejší - provedená služba, personál, prostředí, cena/kvalita

Oznámkuj salon krásy

  Cena služby (nepovinné):     Datum návštěvy (nepovinné):


Kontaktní "existující" e-mail (nebude zveřejněn)*:

Po uložení se recenze zařadí pod tento formulář. Provozovatel portálu si vyhrazuje právo možnosti mazat nepravdivé, vulgární i jinak nevhodné příspěvky bez předchozího upozornění. Recenze obsahující pravdivou e-mailovou adresu mají pro nás větší váhu. E-mailové adresy nezveřejňujeme na webu v zájmu zachování soukromí přispěvatelů. Uvedením e-mailu umožníte majiteli, aby mohl reagovat na Vaši recenzi.




Tento podnik ještě nebyl nikým hodnocen, buď první!







Za obsah a dodržení slevových a dalších akcí ručí jednotliví provozovatelé. Za obsah příspěvků ručí autoři konkrétních příspěvků, přesto je provozovatel portálu oprávněn smazat jakýkoliv nevhodný příspěvek.

Datum poslední aktualizace: 23.12.2013